Ирена Милянкова саботира бизнеса на бившия си

Ирена Милянкова се връща към брокерството
0

Моделката Ирена Милянкова се връща към брокерството на недвижими имоти, но в конкурентна фирма

След 2 години прекъсване на дейността си като брокер на недвижими имоти Ирена Милянкова отново се кани да се занимава с този занаят – пише в. „Уикенд“. Тя обаче няма да работи рамо до рамо с вече бившия си мъж, както преди. Напротив – ще саботира бизнеса му, отивайки при неговите най-големи конкуренти – отбелязва изданието.

Манекенката, която вече повече от година е разведена жена за втори път в живота си, изкара доста време без официално работно място. Не е известно как е преживявала по този начин, отглеждайки и своите 6 деца, но се знае, че се записа да учи педагогика в Софийския университет. Явно обаче перспективата да стане учителка е започнала да й се струва недотам добра, защото Ирена вече е предприела официални стъпки за завръщане към брокерство. Години наред тя работеше именно в сферата на недвижимите имоти, където се запозна и с втория си съпруг – Никола Чолаков, от когото има две дъщери. Другите й 4 деца са от обвинения за сводничество Росен Чолов-Чолата.

Вероятно бившият съпруг или е намалил драстично издръшката за младата си жена и двете им деца, или нуждите на последните рязко са нараснали, защото от няколко седмици Ирена е започнала трескаво да търси работа като брокер.[kkstarratings]

Ирена Милянкова се връща към брокерството
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.