Брад Пит и Анджелина Джоли все по-близки (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли затоплиха отношенията помежду си покрай рождения ден на най-голямата си дъщеря

Най-голямото дете на Брад Пит и Анджелина Джоли вече е на 14 години, а покрай рождения ден на Шайло стана ясно и в какви отношения се намират актьора и неговата дъщеря. „Шайло е близка и с двамата си родители“, казва източник на изданието „Entertainment Tonight“.

„Брад е толкова горд с Шайло и човека, който е станала. Той обича това, че тя винаги остава вярна на себе си и е толкова добра към братята и сестрите си“, допълва още източникът. Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016-та година. А след дълъг процес на договаряне за грижите  за своите шест деца те финализираха официално развода си миналата година.

Днес изглежда, че отношенията между бившата двойка са се подобрили. „Децата на Брад са най-важното за него. Той казва на приятелите си, че научава толкова много за живота от собствените си деца“, разказва още източникът, пише „Entartainment Tonight“. „Той и Анджи се разбират толкова по-добре след като бяха изяснени правилата за попечителство. Двамата изминаха дълъг път“.

Още пред 2019-та година друг източник на изданието сподели, че връзката им  е „по-добра от всякога след раздялата им“. „За изненада на много от техните най-близки приятели, комуникацията им се е подобрила изключително много и двамата са отдадени на съвместното родителство. Децата им имат график за попечителство и това е от огромна разлика за цялото семейство.

Брад Пити Анджелина Джоли затоплиха отношенията си сн. YouTube

Брад Пити Анджелина Джоли затоплиха отношенията си сн. YouTube

Графикът облекчи всеки от напрежението за планиране, с което са се сблъсквали Брад и Анджелина в миналото. Сега децата прекарват време и с двамата си родители, щастливи са и разцъфнаха“, каза източникът тогава за отношенията между бившите съпрузи, предават от edna.bg. В момента заради пандемията от коронавирус Анджелина се е изолирала в дома си заедно с шестте си деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар