Антония Петрова става майка за втори път

Антония Петрова май е в щастливо очакване на второ дете малко повече от година след като роди първия си син - Благовест. "Мис България 2009" все още се радва на стройна фигура, по която следите от бременността не са почнали ясно да личат. Но лицето и пръстите й се подуват, което издава, че й предстои раждането на второ бебе.

Първи наследник

Още когато преди две години каза "да" на своя избраник Ивайло Батинков, Антония призна, че иска да му роди поне три деца. Двойката не губи време, а веднага се впусна в изпълнение на своя план за създаване на многолюдно семейство. Първата крачка в тази насока е била направена още преди да прозвучат сватбените камбани, защото булката вече е носела първия наследник в рода, когато е облякла сватбената рокля. Бракът бе сключен на 17-ти юни 2018-та година, а малкият Благовест, който всички в семейството наричат Бест, дойде на бял свят на 17-ти януари следващата година - на именния ден на майка му. Тъй като е родила по естествен път, а не с операция, на Антония не й се налага да чака две години, за да даде живот и на второ дете, както е при жените, чиито деца идват на бял свят със секцио. Наскоро миската стана на 36 години, а половинката й след няколко месеца ще навърши 42. Вместо да чакат баткото да порасне, щастливите родители явно са преценили, че вече не са в първа младост, и ако искат домочадието им да се попълни с поне още един член, трябва да започнат "работа" по въпроса веднага.

Промени във външния вид

Най-вероятно резултатът от това решение вече е налице, тъй като промените във външния вид на майката са очевидни. Първите признаци на нейната бременност се забелязват в подутите й пръсти. "Мис България 2009" е запалена фенка на ексцентричния маникюр. Понеже от години поддържа ноктите си във впечатляващ вид, има навик често да снима ръцете си и да публикува снимките в социалните мрежи.

Подуване

От тези снимки става ясно, че пръстите на бившата моделка са започнали да се подуват. А пръстените, с които Антония не се разделя, са й отеснели. Това обикновено е сред първите знаци, че една жена очаква дете. Не е случайно, че повечето бременни свалят пръстените си в определен етап от бременността. Самата Антония вече има доста фотоси, от които се вижда, че не носи бижута по ръцете си.

Лице

Вторият признак за нейната бременност е промяната в лицето й. От известно време то е подозрително подуто, като в същото време фигурата на миската остава стройна, както преди. Много хора биха заподозрели зад тази промяна неуспешен опит за разкрасяване с филъри. Подутите пръсти обаче опровергават подобна версия. Не на последно място личи стремежът на Антония да скрие корема си на снимките, заставайки зад всевъзможни предмети.

Прикритие

Най-често това е детето й, което взима в скута си, или огромни букети цветя като тези, които наскоро й бяха подарени за нейния 36-ти рожден ден. Не липсват и кадри, на които бъдещата майка просто мята някаква дреха върху корема си, за да го прикрие, пише "Уикенд". [caption id="attachment_629979" align="aligncenter" width="300"]Антония Петрова в очакване на второ дете сн. Инстаграм Антония Петрова в очакване на второ дете сн. Инстаграм[/caption] Тъй като очевидно е в началото на бременността, госпожа Петрова-Батинкова се опитва от суеверие да пази в тайна щастливата вест, че в дома й скоро ще плаче второ бебе. Тя не смее да се показва пред непознати, вероятно от страх да не я разконспирират. Наскоро Антония дори беше забелязана да се крие в колата, докато мъжът й пазарува. Очевидната причина е, че не желае да я виждат зли очи, които могат да я урочасат. Бъдещият татко се грижи подобаващо за своето семейство. Той пълни торбите си с био продукти, за да пази здравето на мама и на бъдещия батко Благовест, предават от hotarena.net.