Натали Трифонова заряза дългогодишното си гадже (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Синоптичката Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже Доан

Синоптичката на Би Ти Ви Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже Доан. Блондинката не вижда смисъл да продължава да бъде с младежа, след като той не й предлага брак. Дългокраката хубавица скоро ще навърши 29 години и иска да създаде семейство. Няколко пъти тя поставяла въпроса за брак и деца пред Доан, но младежът се дърпал и не предприемал следващата крачка във връзката им.

„Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителство на семейни начала не е моето нещо“, признава Натали Трифонова.

След дълго чакане, на нея й писва и тя решава да се раздели веднъж завинаги с Доан. През годините двойката си е взимала почивка един от друг, но след няколко седмици отново се събираше. Окончателният край на връзката между Натали и Доан настъпва в началото на миналия месец.

Откакто не е с него, Натали изтрива почти всички техни общи снимки от социалните мрежи. Набързо прежали бившия си приятел. Колеги на Натали от Би Ти Ви издават, че на нея изобщо не й личи да е изпаднала в дупка и да е в депресия от раздялата с Доан, пише „България днес“. Напротив, дългокраката синоптичка го удря на живот. Тя излиза да се забавлява с приятелки, когато няма ангажименти рано сутрин в Би Ти Ви.

Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже сн. hotarena.net

Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже сн. hotarena.net

Доан е ученическата любов на Натали Трифонова. Двамата са в един клас и стават гаджета още като тийнейджъри. Заедно са почти десет години. Доан от години развива успешен бизнес и управлява част от фирмите на семейството си в България. Честите пътувания на красивата синоптичка и Доан по света са свързани с работата на младежа, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар