Шайло Джоли Пит навърши 14 (Вижте колко порасна звездното дете – Снимки)

Шайло Джоли Пит навърши 14 (Вижте колко порасна звездното дете – Снимки)
2 (40%) 1 vote

Дъщерята на Анджелина и Брад още от бебе я познава цял свят, Шайло порасна и стана на 14

Шайло Джоли Пит на 27 май стана на 14 години. Порасналата биологична щерка на звездната двойка  е с най-интересната житейска история сред знаменитостите.

Още с раждането на бебето целия свят започна да се интересува как изглежда детето на най-красивите актьори на Холивуд.

Шайло се сдоби с такава популярност от малка, че веднага й бе направена восъчна фигура, която бе поставена до тези на родителите й в музея на Мадам Тюсо.

Шайло Джоли Пит навърши 14
Снимка: Инстаграм

Когато се появи на бял свят първородното дете на Анджи и Брад мнозина се чудеха как ще изглежда когато порасне и на кого повече ще прилича. Сега когато момичето стана на 14, клюките по неин адрес не спират.

Най-много се коментира външния й вид, а именно, че още като малка тя се облича като момче и носи къса прическа. Досега Шайло никога не е виждана да носи рокля. Затова се говори, че първото биологично дете на звездната двойка е транссексуално. А майка й и баща й са уредили с експерти постепенно да я превърнат в мъж.

Снимка: Инстаграм

В медиите се твърди, че от ранна детска възраст тя искала да я наричат Джон или Питър. Когато някой не се обърнел към нея с това име, тя била много ядосана, предават от slobodenpecat.mk.

С течение на времето наследничката на Брад и Джоли настина показа, че се чувства като мъж. Това личи от дрехите, които носи и от късо подстриганата й коса. Говори се още, че тя ходи при експерт и е на хормонална терапия и консултации още от 11-годишна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар