Лъсна най-мрачната тайна на Васил Божков: Излезе наяве аферата му с Ива Софиянска (Още разкрития)

Лъсна най-мрачната тайна на Васил Божков: Излезе наяве аферата му с Ива Софиянска (Още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Най-мрачната тайна от любовния живот на Васил Божков видя бял свят

Зад привидното семейно щастие на Ива Софиянска и сина на Васил Божков – Антон, се крие голяма семейна драма. Това разкри източник на „Уикенд”. Разкритията му доказват, че слуховете за разюздания интимен живот на хазартния бос не са шега.

Най-богатият българин е имал кратка афера с щерката на Стефан Софиянски. Това се случило много преди Ива да срещне настоящия си съпруг.

Източникът на изданието разкрива, че тя е имала отношения с Васил Божков. Връзката им продължила поне година преди тя да започне връзка със сина му.

„Не съм сигурен дали отношенията им са били сериозни или просто са се срещали няколко пъти. Но имаха авантюра, въпреки че разликата помежду им е 31 години“, разкрива източникът на изданието.

След като Васил Божков разбрал за връзката на сина си с Ива, той се опитал да ги раздели.

Запознатият с любовната интрига споделя, че Божков не успял да преглътне факта, че една от любовниците му ще стане негова снаха.
Но със забраната си младите да не се срещат, Божков за пръв път ударил на камък.

Антон не само се влюби в кметската щерка, но и в началото на юни 2013 година двамата минаха под венчилото. Баща му не присъства на пищната сватба, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лъсна най-мрачната тайна на Васил Божков: Излезе наяве аферата му с Ива Софиянска (Още разкрития)”

  1. Содом и Гомор

    май 29. 2020

    Лелееее, колко е актуален и днес Рим от времето на Калигула, богатите днес живеят така, както са живели богатите отпреди хиляди години – разврат, кръвосмешение и други екстри

Добавете коментар