Аделина Радева най-неочаквано заряза Виктор Николаев (Водещата се връща в БНТ)

Гласувайте за статията

Водещата се връща в телевизията-майка

Аделина Радева съобщи изненадваща новина. Водещата на сутрешния блок по Нова тв обяви, че напуска студиото на „Здравей България”. В последното си предаване този петък по частната медия журналистката се сбогува със зрителите и с екранния си партньор Виктор Николаев.

Аделина Радева каза сбогом на зрителите на Нова тв
Снимка: 24 часа

Той пожела успех на Аделина и й подари букет с цветя. Не се знае какви са плановете на шефовете в медията и не става ясно дали Николаев ще има нова партньорка или ще води предаването сам. Както е по другите телевизии.

Чаровната блондинка ще се появи на екран в предаването „Още от деня” на държавната телевизия. Сега тя ще е една от екипа на информационната дирекция. За нея шефът на БНТ Емил Кошлуков казва, че е доказан журналист както и водеща и автор на редица предавания. Била е повече от десет години в националната телевизия и е радостен, че такъв професионалист като Радева е приела поканата да се върне там, откъдето е тръгнала кариерата й на водещ.

Аделина Радева споделя, че е щастлива от завръщането си в БНТ. Благодари за оказаното й доверие и споделя, че като се обърне назад и погледне пътя, който е изминала до тук вижда само приятели, предават от 24chasa.bg.

Новото лице на „Още от деня” ще се появи в ефир още от началото на другата седмица.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Аделина Радева най-неочаквано заряза Виктор Николаев (Водещата се връща в БНТ)”

  1. ardelia

    май 29. 2020

    А за какво ѝ беше да ходи в Нова като после(сега) пак -в БНТ1? Това показва,че журналята са доста подкупни.

  2. Карабас Барабас

    май 30. 2020

    Изгонили са я… 😉

Добавете коментар