Брад и Анджелина се помириха (Двойката пак заедно заради децата)

Гласувайте за статията

Брад и Анджелина се събраха заради децата

Брад и Анджелина се помириха след 4 години раздяла. Доскоро двамата не можеха да се споразумеят за родителските права, но преди дни буквално седнаха на една маса и изясниха всички детайли и подробности.

Актьорът и актрисата отказваха да си говорят един с друг без адвокат, но явно в името на децата са намерили начин да се справят с проблемите си.

Двойката дори е постигнала споразумение по повод определени точки от родителските си права. Това твърди добре информиран източник, който споделя пред американските таблоиди истината за отношенията им.

„Децата на Брад са най-важни за него. И откакто се съгласи с Анджелина за най-важните въпроси за попечителството, нещата се успокоиха“, казва неговият приятел.

Фактът, че двамата са в по-добри отношения, най-много радва дъщеря им Шайло. Която неотдавна отбеляза 14-я си рожден ден.

„Шайло беше много близка и с двамата си родители, при това през цялото време. Ето защо тя е особено щастлива от спокойствието, което настъпи помежду им и няма търпение да отпразнува рождения си ден и с двамата. Брад е много щастлив, че Шайло остана до него, въпреки кризите в семейството“, споделя още източникът.

Актьорът е най-доволен, че вече не се налага да се бори за всяка среща с наследниците си. Благодарение на това, че с Анджелина са изгладили отношенията си, той прави всичко възможно, за да зарадва и децата си и да ги вижда постоянно.

„Фактът, че живеят в непосредствена близост един до друг, само им помага“, твърди неназован източник пред US Weekly.

Брад и Анджелина се помириха заради децата сн. Уикипедия

Брад и Анджелина се помириха заради децата сн. Уикипедия

По всичко изглежда, че за това е спомогнал и фактът, че Анджелина и Брад са изяснили и позициите си относно бъдещите си партньори. Актьорът все още не е коментирал връзките си в личен план. Но се спекулира, че се среща с Дженифър Анистън, Алия Шоукат и австралийска водеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар