Принц Хари се сдобри със семейството си (Пандемията го сближи с близките му)

Принц Хари се сдобри със семейството си (Пандемията го сближи с близките му)
1 (20%) 1 vote

Принц Хари се сближи с близките си след пандемията

Трагедията ги сближи. Принц Хари отново се сдобри със семейството си и отново си говори със своите близки. Наследникът на британския трон от известно време е по-близък с брат си и отново си говори с него.

А причината е, именно болестта на неговия баща, както и ситуацията със семейството му.

Както е известно, Хари и Уилям дълго време бяха смразени, след като последния се скара с по-малкия си брат заради жена му. Отношенията между двамата станаха още по-напрегнати след решението на Хари да се оттегли от кралските си задължения. И да прехвърли всичките си задължения на Кейт и Уилям. След като принц Чарлз обаче се разболя от коронавирус, двамата братя се чували почти ежедневно. И малко по малко успели да затоплят отношенията помежду си.

„Имаше толкова много напрежение помежду им, но те наистина започнаха отново да общуват. Тревогите около баща им доста ги притесняваха и те отново започнаха да си говорят един с друг, казват още приятели на двамата братя. Двамата вече редовно се чуват за празници, рождени дни и поне веднъж седмично осъществяват видеовръзка.

Освен това съпругите им също заровили томахавките и отново започнали да общуват.  Първо покрай децата, а после открили, че майчинството ги е направило доста по-близки.

„Мисля, че имаше компромиси и от двете страни, за да приключи тази драма. Хари и Меган продължиха с техния си живот, а Кейт и Уилям разбраха, че на тях се пада да продължат да държат фронта за кралското семейство. За Кейт и Уилям просто е важно да са до Хари и той да е до тях“, каза още източникът от семейството пред Кейти Никъл и ETOnline.

Принц Хари се помири с Уилям след личните драми сн. Уикипедия

Принц Хари се помири с Уилям след личните драми сн. Уикипедия

Семейството в момента е по-близко от всякога, а Меган и Хари планират завръщане през лятото, когато ще гостуват с останалите в Балморал. И поне веднъж седмично се включват в семейни видеовръзки, за да подкрепят останалите от фамилията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар