Кейт и Уилям с безумни ограничения за училището на децата си (Искат разрешение от правителството, за да ги оставят у дома)

Гласувайте за статията

Кейт и Уилям принудени да искат разрешение от правителството, за да оставят децата у дома

Принц Уилям и Кейт Мидълтън трябва да уведомят правителството, ако решат да задържат децата си за домашно обучение. От първи юни учебните заведения в страната отварят и децата ще могат да се върнат обратно в клас. Това е прекрасна възможност кралската двойка да си поеме глътка въздух от родителските отговорности, но се оказва, че двамата не смятат да постъпват по този начин. Всъщност двойката обмисля да задържи децата вкъщи, но за целта трябва да уведомят правителството и да получат разрешение от властите.

Ако съпрузите решат да оставят принцеса Шарлот у дома, а не да я върнат в учебното й заведение, което ще отвори врати, съпрузите трябва да уведомят правителството. В същото време, принц Джордж трябва да си остане у дома, тъй като е престолонаследник и неговото здраве не може да бъде рискувано. А малкият принц Луи е твърде малък за обществени учебни заведения и си остава у дома, пише „Дейли мейл“.

Кралският асистент Ръсел Майерс твърди пред „Добро утро Британия“, че двойката обмисля да остави децата си заедно в Норфолк. Двамата обаче се притесня
ват какъв ефект ще имат действията им върху обществото като цяло.

Засега двамата остават в изолация в дома си в Норфолк. Кейт със смях споделя, че „Джордж ревнува от домашните задължения на Шарлот. Много по-забавно му е да прави сандвичи — паяци, отколкото да учи граматика“, споделя тя.

Кейт и Уилям с разрешение от правителството за децата сн. Инстаграм

Кейт и Уилям с разрешение от правителството за децата сн. Инстаграм

Решението на двойката не е необосновано. Двамата се вслушаха в съветите на медицинските власти, които заявиха, че все още вълната от заболели не е достатъчно ниска, за да разрешат нормалното провеждане на учебни занятия. И решиха, че е по-разумно да оставят децата си у дома. А и за Кейт това беше възможност малко да отдъхне, след като Меган и Хари я оставиха сама да се справя с всички кралски задължения. Нелека задача за една млада майка с три деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар