Каква е съдбата ти според часът на раждане (Част 2)

Часът на раждане крие тайни, сн. Фейсбук
0

Часът на раждане формира характера на човека

От древността се знае, че съдбата ни се предопределя от годината, месеца и датата на раждане. Но вещи в окултните науки твърдят, че часа на раждане влияе на характера и съдбата ни.

Ето как часът на раждане предопределя съдбата ни.

раждане
Часът на раждане крие тайни, сн. Фейсбук

Родените във времеви пояс от 8:00 до 9:59 са подвластни на планетата Уран

Родените в тези часове на деня никак не понасят самотата.

Те са много общителни и са отворени към останалите хора. Родените в тези часове обичат да са сред хора, заобиколени от много приятели. С радост помагат на останалите хора.С отворено сърце помагат дори и на непознати хора, като не очакват нищо в замяна.

От 10:00 до 11:59 е времето на Сатурн

Тези, които се раждат под егидата на тази планена се отличават с лидерски качества. Те очакват от останалите да ги уважават. В пълният смисъл на думата са кариеристи.

Животът им преминава към фобията да се издигнат колкото е възможно повече по професионалната стълбица. Това им пречи в личния живот и той обиквонено е непълноценен.

Под звездата на Юпитер се раждат в часовете от 12:00 до 13:59

Хората в този период на раждане не обичат да стоят на едно и също място. Обичат да пътуват, наслаждават се на факта, че обикалят и се наслаждават на различни държави и култури.

Много харесват да опознават света. Детството и юношеството им минава в игри и забави. Не са силно пристрастени към учението и новите знания. Но с възрастта желанието им да учат се засилва и по-късно се проявява с пълна сила.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.