Анелия за дъщеря си Ивон: Напътствам я, но я оставям сама да взима решения! (Какво още разкри?)

Анелия оставя Ивон сама да взима решенията в живота си сн. Инстаграм
0

Анелия с нови разкрития за живота си по време на изолацията

Поп фолк изпълнителката Анелия сподели в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ как е прекарала месеците на карантина и как възпитава дъщеря си Ивон. „В тези трудни времена всеки прави равносметка, видяха се много истини. Най-важното е да сме човечни. Не съм имала страхове за здравето си, знам, че всичко отминава“, споделя Анелия.

„Всеки си има липси, които в такива периоди се задълбочават, но не искам да драматизираме разговора“, допълва тя. „Винаги съм живяла разумно. По времето на карантината имах време да бъда с близките си, да им помагам. Починах си, защото живея много динамично и активно“, казва още изпълнителката и разкрива, че е започнала да се занимава с градинарство.

„Зад мен е био градинката с доматки, краставици, тиквички и чушки. Имам озеленител, който ми помага за тези неща. Сега подновяваме концертите и съвсем няма да имам време за градината“, споделя Анелия.

Поп фолк изпълнителката разкрива и как възпитава дъщеря си. „Ивон ми помага вкъщи. Не я уча в прав текст какво да прави. Смятам, че родителите са най-добрият пример как да се държим и живеем. По-голям учител от това няма.

Старая се да я оставям да прави изборите в живота си, защото тя все пак е на 16 години. Напътствам я като родител, но за мен е важно тя да взима решенията. Единственото нещо, което е важно за мен, е да я обичам, да й давам любов.

Хората много спекулират с децата на известни родители. Дъщеря ми колкото позитиви има, толкова и минуси има. В ежедневието тя не носи грим, но примерно пет пъти в годината се гримира, след това качва снимките в Инстаграм и започват приказки, коментари. Пишат, че имала филъри в устните и т.н.

Дъщеря ми е изключително добро дете, съобразява се много. Не е толкова ученолюбива, тя е по-силна в изкуствата, пее и рисува добре. Не е математик или историк, но това не я прави по-лоша“, разкрива Анелия за Ивон.

Анелия оставя Ивон сама да взема решенията в живота си сн. Инстаграм
Анелия оставя Ивон сама да взима решенията в живота си сн. Инстаграм

Поп фолк изпълнителката споделя също, че й предстоят много работни проекти, но отказва да разкрие подробности за тях, предават от ladyzone.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.