Галена изхарчи хиляди за новото си видео (Вижте с колко се изръси)

Гласувайте за статията

Галена похарчи хиляди за новото си видео

За поп фолк изпълнителката Галена очевидно криза няма. Даже напротив! Звезда номер 1 в лекия жанр е пръснала почти 80 000 лева за най-новия си проект „100 живота“, издават източници близки до изпълнителката.

Премиерата на новото видео на Галена беше в началото на месец май и събуди завист сред конкурентките й. Само тоалетите, които поп фолк изпълнителката сменя в лентата струват над 15 хиляди лева, издават запознати. Стилистът на певицата купувал ексклузивни визии за нея директно от модните столици. Самата Галена е обсебена от луксозните брандове и колекционира всяка ценна находка.

За снимачни екстри, терени и прочее, поп фолк изпълнителката също не щади средства, давайки пълен картбланш на режисьора Виктор Антонов. Участието на актьора и тв водещ Иво Аръков също е солидно подплатено. От пръв поглед се вижда крайния резултат в лентата, а именно така желаното и гонено световно ниво, коментират в средите.

Галена похарчи 80 хиляди за новото си видео сн. Инстаграм

Галена похарчи 80 хиляди за новото си видео сн. Инстаграм

Много колежки на Галена обаче я упрекват, че харчи луди пари за кариерата си, а всъщност не се знае дали има възвръщаемост на средствата. „Това са разхищения на пари. За нашия малък пазар, такова изхвърляне не е удачно“, коментират в шоу средите. Други пък смятат, че заради това, че има много участия и е сред най-оборотните изпълнителки, най-вероятно тя успява да избие всеки разход, свързан с кариерата й, предават от hotnews.bg.

 

View this post on Instagram

 

Вече можете да чуете и видите „100 живота“ в YouTube/PlanetaOfficial. Вълнението ми е огромно, тъй като наистина отдавна исках да я споделя с всички вас! Надявам се да съм успяла да ви подаря малко щастие в тези странни времена. Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, особено на @ivoarakov за това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих 😁

A post shared by Galena (@galena1) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар