Лоренцо на Софи Маринова: Не съм готов за сериозни връзки! (Какво сподели?)

Гласувайте за статията

Лоренцо на Софи Маринова не иска да има любовния живот на майка си

Лоренцо на Софи Маринова не е готов за голямата любов. „Не съм готов за сериозни връзки!“, признава синът на изпълнителката. Той разкрива, че се чувства малък и не толкова узрял, за да изживее голямата любов.

„Отношенията с последното ми гадже финишираха. Няма кой знае какво за казване. Аз съм много малък за сериозна връзка на този етап“, разказва Лоренцо, който доскоро афишираше новото си гадже в мрежата. Певецът признава, че иска да има семейство и жена, но определено не на този етап от живота си.

„Ох, дано да нямам любовния живот на мама!“, подхвърля шеговито младият изпълнител, докато темата за разговора се завърта около гаджетата и примера, който има от майка си Софи Маринова. Досегашните връзки на певицата бяха белязани със страст, скандали непрекъснати разправии.

Последната й изгора Гринго например лежа в затвора. Софи го чака, след това се ожениха и после бързо се разведоха. Певицата обвини Гринго, че я бие, но в крайна сметка двамата пак се събраха и в момента изглеждат щастливи. Явно обаче синът на Софка си е взел необходимата поука от любовния живот на майка си и не иска да повтаря нейните грешки.

На въпроса дали има отношение към връзките на майка си, Лоренцо е категоричен: „Майка ми с когото и да е била, аз се разбирам перфектно с него. Това с кого има връзка тя, изобщо не е моя работа. Тя си знае най-добре. Майка ми е най-големият пич на света, с нея сядам и си говоря като с най-добрия ми приятел“, разкрива 17-годишният певец.

Ежедневие

Лоренцо споделя, че през последните месеци, докато трае извънредното положение, е почти неразделен със Софи. Не вярват в коронавируса и според тях ситуацията е силно преувеличена. Двамата се възползват от свободното си време и го посвещават на семейството си.

„По цял ден съм с майка ми, гледаме филми, возим се безцелно с колата, правим си разходки в парка, пеем, слушаме музика. Шапка на тояга сме, добре ни е“, разказва ежедневието си Лоренцо. Синът на Софи разкрива, че е частен ученик и очаква да бъде привикан за изпитите, които трябва да държи тази година. „В училището в Етрополе съм на самостоятелна форма на обучение. Не че се хваля, но съм добър в училище“, казва единадесетокласникът.

Лоренцо се радва, че не завършва тази година и е категоричен, че неговият бал ще се помни дълго време. „Дано да няма втора вълна другия май. Моят бал ще е нещо страшно, няма да е скромна сбирка със сигурност“, крои планове бъдещият абитуриент.

Лоренцо споделя и че кризата не притеснява семейството му, защото са имали спестявания. „Имахме си заделени пари настрани и успяваме да се справим. Жалко е за хората, които нямат никакви възможности, за тях е най-трудно. Цялото ни семейство се крепи на нас двамата, трябва да се подкрепяме в такива трудни моменти“, казва той.

Лоренцо на Софи Маринова не е готов за сериозна връзка сн. Фейсбук

Лоренцо на Софи Маринова не е готов за сериозна връзка сн. Фейсбук

„Не сме пестеливи, даже въобще. Аз, с помощта и на майка ми, спестявах пари, за да си купя хубава кола, когато стана на 18 години през август. Като гледам, тази кола няма да има кой знае къде да я карам и се наложи да бръкна в тези пари“, разказва Лоренцо, пише „България днес“. Той допълва, че засега ще изчака и с вземането на шофьорска книжка и ще се съсредоточи върху два нови проекта, по които работи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар