Маги на Слави Трифонов прецака Ани Владимирова

Гласувайте за статията
Бившата изгора на Дългия става психоложка на риалитито „Фермата“

Маги Ангелова, голямата любов на шоумена Слави Трифонов, ще измести топ психоложката на „Фермата“ Ани Владимирова – пише в. „Уикенд“. Варненката ще има решаващ глас при подбора на участници в новия сезон на аграрното предаване. Продуцентите Иван и Андрей решили да заложат на ново лице, с което да освежат формата. Освен това бюджетът им бил доста по-ограничен – отбелязва изданието.

В тв средите не е тайна, че Маги Ангелова и нейният екип, който се състои още само от 1 човек, се съгласяват да работят на доста по-ниски цени. Владимирова е неизменна част на всеки един по-голям тв проект и вече е втръснала на зрителите. Участвала е в повече от 20 формата, сред които са „Биг Брадър“, „Фермата“, „Цената на истината“ и „Островът на изкушението“. Ани бе и главно действащо лице на „Истински истории“. За разлика от нея Маги има съвсем скромен опит. Засега е участвала само в една продукция – „Женени от пръв поглед“, но отнесе доста негативни коментари в социалните мрежи.

Любопитен факт в случая е, че и двете са завършили психология в Софийския университет, но с почти 20 години разлика. Известно време Маги работеше със скандалната Наталия Кобилкина, но предпочете да гради самостоятелна кариера – припомня изданието.

Слави неведнъж е признавал, че Маги е голямата му любов

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар