Сватовете на Доган със сребърна сватба (Вижте как празнуваха – Снимки)

Гласувайте за статията

Голям семеен празник отбелязаха тъстът и тъщата на сина на Ахмед Доган

Сватовете на Доган Десислава и Николай  Жейнови отбелязаха 25 години брак. Или както я наричат сребърна сватба.

Майката и бащата на Памела, която е половинка на Демир Доган и роди наследник на фамилията са празнували четвърт век откакто са семейство. Тази годишнина е сред най-почитаните сред българите и се отбелязва с голямо тържество.

Фамилия Жейнови празнуват сребърна сватба
Снимка: ПИК

По стара българска традиция на датата на събитието се събират близки и роднини. Черпят се на пищна трапеза. А гостите подаряват на тъй наречените „младоженци” дарове, които трябва да са от сребро. Като сребърни бижута, сребърни прибори за храна и всякакви други сребърни изделия.

Става ясно обаче, че тържеството на видния футболен мениджър и неговата благоверна половинка е преминало в тесен семеен кръг. Фамилията се е съобразила със ситуацията и били поканени единствено дъщеря им Памела заедно със сина на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган.

Тържеството послучай сребърната сватба на сватовете на Сокола
Снимки: ПИК

От снимките, които красивата половинка на Демир Доган пусна в социалната мрежа се вижда, че четиримата са се почерпили в изискан ресторант. Като за начало са си поръчали салати в комбинация с изстудено бяло вино. Естествено имало и танци, както е видно от фотосите за спомен от милото тържество, които е направил зетя на тъста, тъщата и своята любима, предават от ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар