Снахата на Цеца Величкович ражда с цезарово сечение (Вижте Богдана в 9-тия месец)

Гласувайте за статията

Снахата на певицата брои дните до раждането

На снахата на Цеца Величкович й остават само две седмици преди да роди. Скоро Богдана Ражнатович бе забелязана да се разхожда из центъра на Белград. Бременната половинка на сина на певицата бе снимана в деветия месец от папараци.

Бременната Богдана Ражнатович в перфектна форма в деветия месец
Снимка: ПАПАРАЦО ЛОВ

На снимките се вижда, че бъдещата майка не се притеснява, че термина й наближава. Освен това не е натрупала никакви излишни килограми и само коремчето й е пораснало. Това е така защото Богдана е много активна бременна жена, която скоро ще зарадва близките си с първородната си рожба Желко, предават от vistina.com.mk. Внукът на Цеца ще носи мето на Аркан.

Скоро се разбра, че младата красавица е решила да роди не по естествен път, а чрез цезарово сечение в частна клиника., издава източник, близък до семейство Ражнатович.

Blic.rs пише: „Със съгласието на лекаря, който следи бременността на Богдана, тя избра начина, по който иска да роди. Всички в семейството са много щастливи и очакват появата на бебето, като трескаво се подготвят да го посрещнат. „Когато мъникът проплаче, фамилията ще организира тържество, но поради настоящата ситуация не знаят да поканят ли много приятели или да се почерпят само с най-близките си.”

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар