Муки взе решение за наследството от Стоянка МутафоваЕто какво реши Муки за наследството от Стоянка Мутафова

Дъщерята на Стоянка Мутафова взе решение за завещаните от покойната актриса пари. Муки възнамерява да вложи средствата в нова къща. В момента тя активно търси архитект и проектант, който да се заеме с реализирането на проекта за мечтания от нея дом. След смъртта на Стоянка Мутафова нейната единствена дъщеря продължава да обитава семейния апартамент в столичния квартал "Лозенец". Малко преди кончината на легендарната актриса, двете дами с голяма мъка се разделиха с вилата на Стояна в Драгалевци. През топлите месеци двете обичаха да отмарят в планината.

Муки копнее за просторна къща и е решила за използва завещанието си, за да сбъдне тази своя мечта.
От няколко месеца тя се носи на крилете на любовта с Георги Петров, който е съсед на покойната актриса. Познанството му с Муки датира още от детските години, пише Марица.бг, позовавайки се на "Ретро".

Георги е неотлъчно до Муки и откакто майка й се спомина, той й помага за всичко. Очевидно появата му в живота на Грубешлиева, е причината тя да се размечтае за ново жилище. Муки споделя, че за нея ще е трудно да се съвземе след загубата на Стояна. Двете бяха неразделни и за нея смъртта на великата актриса е голям удар.