Неочаквано: Тази забрана слага край на пиянските изцепки по морето това лято

Неочаквано: Тази забрана слага край на пиянските изцепки по морето това лято
5 (100%) 1 vote

Пиянските изцепки и разврата по морето остават в историята това лято

Забрана на здравното министерство, свързана с ограничаване разпространението на коронавируса, слага край на пиянските изцепки и разврата по морските курорти.

За този сезон баркроловете са забранени. Това съобщи министърът на туризма. По време на блиц контрола Николина Ангелкова уточни, че предстои изготвянето на указания от „Слънчев бряг“ АД по въпроса.

Досега в именно в Слънчев бряг среднощните алкохолни обиколки по барове се радваха на особена популярност сред британските и други чуждестранни туристи. Валери Симеонов също се обяви против тази практика заради шума от нощните заведения.

Ангелкова коментира и предстоящото отваряне на закритата част на ресторантите от 1 юни. Тя заяви, че в момента все още се изготвят указания. По всяка вероятност те ще бъдат на аналогични на тези, които важат за откритите части и терасите.

Най-късно утре ще бъдат финализирани и указанията за отварянето на нощните клубове, които трябва да отворят от 15 юни, ако епидемиологичната обстановка позволява това да се случи.

По въпроса за отварянето на границите за румънски граждани, Николина Ангелкова посочи, че това е въпрос, който остава да бъда разрешен от румънското правителство. Министърът на туризма посочи, че предстои това да се случи през тази седмица, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар