Дженифър Лопес съкрушена от отлагането на сватбата си с Алекс Родригес (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са отложили всичките си планове за лятото заради коронавируса

Плановете на Дженифър Лопес за лятна сватба с годеника й Алекс Родригес се изпариха, след като светът все още преживява тежката пандемия от коронавирус. Това беше най-чаканата звездна сватба това лято и феновете бяха нетърпеливи да разберат какво се случва с плановете на една от най-известните двойки в света. Отговори 50-годишната изпълнителка и актриса даде във вторник по време на участието си в популярно американско тв предаване.

„Никой не знае. В момента не планираме нищо. Просто трябва да изчакаме и да видим как всичко това ще се развие. Разочароващо е – определено“. След участието си на „Супербоул“ и завършването на други проекти Джей Ло така или иначе планирала да си вземе почивка – нещо, което нейното и семейството на Алекс правят в момента заради пандемията.

„В същото време имахме много планове за това лято и тази година, но на всичко сме дали пауза“. Лопес, която прие предложението на бившата бейзболна звезда Алекс Родригес по време на романтична ваканция през март 2019-та година, призна, че е със смесени чувства относно отлагане на сватбата.

„Малко съм съкрушена, защото имахме големи планове, но в същото време си казвам, че Бог има по-големи планове и ние трябва просто да изчакаме и да видим. Може би ще бъде още по-хубаво? Трябва да вярвам, че ще е така“, допълва певицата. За първи път Лопес заговори за отлагане на сватбата по време на участието си в шоуто на Елън Де Дженеръс. Заради пандемията то се трансформира в онлайн издание.

Дженифът Лопес е съкрушена от отлагането на сватбата си с Алекс Родриге сн. Инстаграм

Дженифър Лопес е съкрушена от отлагането на сватбата си с Алекс Родригес сн. Инстаграм

„Ще видим какво ще стане сега… наистина не знам какво да очаквам. В момента изчакваме, както и останалата част от света“, каза тогава 50-годишната Джей Ло за сватбата със своя любим, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар