Маги Халваджиян с пробив и в Азия: Наш филм ще се излъчва в Южна Корея!

Гласувайте за статията

След Холивуд Маги Халваджиян превзема и Южна Корея

След успеха на „Ваканция в Акапулко“ в Холивуд, Маги Халваджиян успя да пробие и в Азия. Един от неговите проекти — филмът „Нощен свят“ ще бъде излъчван по кината в Южна Корея.

Продукцията е снимана през 2017 година и една от чуждестранните ленти, които продуцентът финансира. Той си партнира заедно с италианския си колега Лори Курчи и Натали Бърн. От българска страна участие взима и Силвестър Йорданов.

В лентата съвместно участват български и чужди звезди. Джейсън Лондон и Робърт Инглънд влизат в актьорския състав. Участие взимат още и Лорина Камбурова, Диана Любенова, Атанас Сребрев, Жулиета Колева, Димитър Банчев и други. Филмът е в жанра хорър и е получил позитивна оценка в IMDB. Това не е първият съвместен проект на Халваджиян и италианския му колега, но несъмнено е един от най-успешните, пише „България днес“.

Продуцентът има сериозен опит в телевизионните и кино продукции, тъй като от години работи в тази област. Освен продуцент на част от филмите, той е и сценарист на някои от тях.

Халваджиян участва дейно в работата на екипа по време на снимките на продукцията, а освен това урежда целият филм да се заснеме в България. Италианският му партньор пък се ангажира този път да подготви сценария, а според мненията на зрители, продукцията не е класически хорър и тук не се наблюдава масов апокалипсис.

Самият продуцент сподели новината за успеха си в социалните мрежи и получи многобройни поздравления. Не бяха малко познатите му, които му пожелаха след Корея, да постигне същия успех в Индия, Китай и други азиатски държави.

Филм на Маги Халваджиян тръгва по кината в Южна Корея сн. Фейсбук

Филм на Маги Халваджиян тръгва по кината в Южна Корея
сн. Фейсбук

Междувременно почитателите му не спират да го поздравяват за изключително успешния осми сезон на „Като две капки вода“. И са категорични, че това беше най-добрият сезон от всичките заснети досега. И с нетърпение очакват следващият сезон на шоуто, което се превърна в най-гледаното у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар