Кейт Мидълтън не е в криза заради „Мегзит“! (Придворните скочиха в защита на херцогинята)

Кейт Мидълтън не е в криза заради „Мегзит“! (Придворните скочиха в защита на херцогинята)
1.5 (30%) 2 votes

Кейт Мидълтън няма проблеми с Меган Маркъл и не е претърпяла срив заради напускането на Съсекс, твърдят от двореца

Целият кралски двор скочи в защита на Кейт Мидълтън след публикации в пресата. Според твърденията в социалните мрежи, а и в редица издания, съпругата на принц Уилям преживява доста тежко оттеглянето на Меган и Хари от кралския дворец.

Официално, двамата се оттеглиха в началото на януари, но едва от април преустановиха ангажиментите си като членове на кралската фамилия. Решението им настъпи горе-долу по същото време, когато избухна и пандемията.

Оттеглянето на съпрузите от кралския дворец разбуни слухове, че цялата тежест сега се пада на Кейт и Уилям. И всички гледат с тревога, как майката на три деца безуспешно се опитва да се справи с грижите за тях у дома, с кралските си задължения и официалните си благотворителни инициативи, които са неизменна част от задълженията й.

Приятели на двойката разкриват пред Анна Пастернак от списание „Татлър“, че Кейт е „прегоряла“ от голямото натоварване след Мегзит. „Уилям и Катрин искаха просто да бъдат родители на децата си. А напускането на Съсекс беше за тях, като да ги блъсне автобус“.

Говорител на двореца Кенсингтън отхвърли твърденията и заяви, че историята съдържа множество неточности и фалшива информация, които се били представени на двора, преди статията да бъде публикувана“. От изданието обаче коментират, че са работили рамо до рамо с кралските служби и са ги информирали за всичко, което ще публикуват, предварително.

Тежестта на короната

Още преди ден се появиха съобщения, че Кейт е изпаднала в истинска „ярост“ заради „огромния товар“, който пада върху плещите й след бягството на Меган и Хари. Източник от обкръжението й твърди, че тя продължава да ги нарича „безкрайно егоистични хора“, чийто постъпки очевидно се отразяват на цялата фамилия, пише „Дейли мейл“.

Приятели на Кейт разкриват, че тя просто е искала да бъде нормален родител. След като снаха й и Хари предпочели да напуснат кралската фамилия, тя и Уилям се оказват буквално в луда въртележка. От сутрешното изпращане на децата до училище, през постоянните им ангажименти в благотворителните организации до официалните кралски задължения — в действителност семейството не се справя никак добре с кризата след „Мегзит“. Но въпреки това Кейт нито веднъж не си позволи публично да се оплаче, а остана непоклатима дори по време на пандемията.

Кейт Мидълтън нямала проблем с Мегзит, твърдят придвордни. Приятелите й са на друга позиция сн. Flickr

Кейт Мидълтън нямала проблем с Мегзит, твърдят придвордни. Приятелите й са на друга позиция сн. Flickr

„Тя знае каква е цената — да бъде кралица. Затова ще продължи да се появява, където е необходима и ще се усмихва на всички. Но не си мислете, че е щастлива от този факт. Точно обратното — чувства се ужасно предадена заради случилото се, но се опитва да даде най-доброто от себе си. И успява, макар цената, която да плати е много висока“, казват нейни приближени.

Много от приятелите й твърдят, че Кейт определено разбира отговорностите си като кралица. „Тя е готова да бъде кралица. Тя дори в настоящия момент прилича повече на кралицата от когато и да било. Тя е олицетворение на кралицата и никой не може да го отречи „, коментират още нейни приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар