Васил Божков загази здраво

Гласувайте за статията

Васил Божков загази сериозно

Хазартният бос Васил Божков се сдоби с още обвинения. Днес Специализираната прокуратура привлече милиардера, който в момента е в Дубай, към наказателна отговорност по още 7 обвинения.

Той е обвинен за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, която е била създадена с цел извършване на тежки криминални престъпления с умишлен характер.

Доказателствата, с които обвинението разполага до момента, сочат че престъпната група е действала на територията на страната ни от 2012 г.

От прокуратурата съобщават, че формираното между всички обвиняеми престъпно сдружение, е имало за цел да извършва съгласувано в убийства, изнудвания и други тежки криминални деяния в страната.

Срещу Васил Божков е образувано производство не само за ръководене на престъпна група, но и са повдигнати обвинения за подбудителство към убийството на лицата Й. Д., М. В., А. П. и Б. С. Той е обвинение и за оказване на принуда с цел насилствено разпореждане с недвижим имот и за опит за изнасилване на лице от женски пол като е физическа сила за това, но деянието е останало незавършено поради независещи от обвиняемия причини, пише БЛИЦ.

Припомняме, че Васил Божков в момента се намира в Дубай. Все още не е ясно дали той ще бъде върнат в страната ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар