Джъстин Бийбър и съпругата му съдят пластичен хирург (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин завеждат дело срещу пластичен хирург

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин смятат да заведат дело срещу пластичен хирург от Бевърли Хилс. Причината за това тяхно решение са твърдения, които медикът е направил за супермодела в платформата TikTok.

Според съдебния иск, д-р Даниел Барете използвал името и снимката на Хейли, за да промотира своята практика и да разпространява неверни твърдения, че г-жа Бийбър си е правила пластични операции. Той също така е обвинен в нарушение на авторски права, защото е използвал песента „Sorry“ на Джъстин Бийбър без неговото разрешение.

Снимки

Във видео, публикувано в TikTok, се вижда, че д-р Барет показва две снимки на Хейли, които са направени през различни години. „Обърнете внимание на носа. Какво мислите? Е, ще ви кажа какво да мислите. Мисля, че е невъзможно да постигнете такъв ефект без помощта на някой като мен“, казва той. Пластичният хирург добавя, че г-жа Бийбър е претърпяла процедура за стягане на кожата, гениопластика и е сложила филъри в бузите и устните си.

Според адвокатите на семейство Бийбър, тези твърдения нарушават няколко човешки права на клиентите им, включително използване на името, личността и снимките за фалшива реклама. От д-р Барет се иска да се извини публично и да премахне всички публикации, които съдържат снимки и други материали за двойката. Засега обаче той не смята да прави това и дори е запазил видеата в TikTok.

Мнение

Хирургът казва пред „E!News“, че е искал да образова публиката относно пластичните операции. „Не съм искал да обидя Хейли Бийбър, а да споделя мнение за процедурите, които смятам, че си е направила“, споделя д-р Барет.

Само преди седмица Хейли обвини и друг профил за това, че е използвал нейни снимки, за да промотира себе си. Тогава социалната мрежа беше Инстаграм. Г-жа Бийбър помоли да се премахнат всички нейни фотоси и да не се вярва на такива неща.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин съдят пластичен хирург сн. Инстаграм

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин съдят пластичен хирург сн. Инстаграм

„Никога не съм си правила лицеви операции. Сравнявате мои снимки от времето, когато съм била на 13 и сега, когато съм на 23. Разбира се, че ще има разлика“, казва тя, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар