Корнелия Нинова трогна мрежата със снимка от гроба на Стефан Данаилов

Корнелия Нинова трогна мрежата със снимка от гроба на Стефан Данаилов
5 (100%) 1 vote

Корнелия Нинова трогна мрежата с фотос от гроба на Стефан Данаилов

Корнелия Нинова сподели разтърсващ фотос в социалната мрежа. Лидерката на социалистите написа, че днес се навършват шест месеца от смъртта на Стефан Данаилов.

„Толкова много ни липсваш, учителю, приятелю, другарю“, добави Нинова и сподели и трогателна снимка от гроба на Ламбо, пише Блиц.

В ефира на бТВ племенницата на Ламбо – Росица Обрешкова сподели, че до сетния си дъх той е имал планове да се върне на сцената, защото единствено това му вдъхвало сили за живот.

Росица е режисьор на последния спектакъл с участието на Ламбо – „Актрисата“. Тя добави, че  той е отсъствал дълго от театъра заради здравословни проблеми, но Аня Пенчева успяла да го върне на сцената.

Обрешкова сподели, че премиерата е била в кокетен театър в Димитровград. Но часове след представлението Ламбо все още бил там, за да се снима с феновете си.

Племенницата му сподели,че той е бил леко прегърбен заради болежките си, но в момента, в който трябвало да излезе на сцената, веднага променял стойката си.

Тя допълва, че след успеха на „Актрисата“, той възнамерявал да има още представления. Планирал дори да създаде собствена трупа.

Обрешкова сподели, че никога няма да забрави миговете с вуйчо си в бургаската болница. Тя сподели, че никога не го е виждала толкова жизнерадостен, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар