Дейвид Бекъм с шеговит коментар за зъбите на Виктория

Дейвид Бекъм се пошегува със зъбите на съпругата си Виктория. Хубаво е когато, въпреки дългогодишния брак зад гърба си, вместо да са си омръзнали един на друг, семейните двойки продължават да поддържат не само огъня помежду си, но здравословния смях, провокиран от закачките, които си правят. Дейвид и Виктория Бекъм са именно от този тип партньори, задържали поравно както страстта, така и по детски свежия хумор в своите отношения. Днес, 21 години след като официално си казаха "да", те изглеждат по-щастливи от всякога. Дейвид и Виктория са чудесен пример за това, че дори славата (явяваща се като предпоставка за края на множество звездни романси) не е в състояние да разруши стабилната връзка помежду им, калена от истинската любов.

Усмивка

Всеизвестен факт е, че Виктория рядко се усмихва пред фотографския обектив. В миналото дори самата тя е говорила по темата в различни свои интервюта. Ето защо когато сериозната физиономия на лицето й за снимка бива изместена от радостно изражение, това се счита за истинско събитие... или поне сред членовете на нейното семейство. Наскоро 15-годишният й син Круз реши да сподели с последователите си в своя Инстаграм  именно такова изображение. То бе придружено от посланието "Очевидно майка ми може да се усмихва" и емотикон във формата на сърце.

Коментар

На кадъра, заснет в огледало от Виктория, очевидно решили да се отдадат на релаксиращи СПА процедури, двамата позират в бели хавлиени халати. Дейвид обаче не остана безразличен към публикацията. Той почти мигновено се включи в коментарите, правейки си шега със зъбите на жена си. "Колко са бели зъбите на мама, а? Това е Рос от "Приятели", написа бившият футболист, поставяйки плачещо от смях емоджи. Чувството му за хумор се хареса от над 12 хиляди потребители на социалната мрежа и предизвика почти 350 отговора на различни хора.

Рос от "Приятели"

За онези, които не си спомнят, шегата му е препратка към един от най-запомнящите се епизоди на комедийното шоу, превърнало се в истински хит през 90-те, в който Рос избелва зъбите си дотам, че те "светят" в тъмното... или поне при наличието на ултравиолетова лампа наблизо. През 2019-та година, в открит разговор с британското списание "Glamour", Виктория разкри, че в миналото често е предпочитала да се крие зад фасадата на сериозна, дори хладна жена, но постепенно се е отказала от нея. [caption id="attachment_629678" align="aligncenter" width="300"]Дейвид Бекъм се шегува със зъбите на Виктория сн. Инстаграм Дейвид Бекъм се шегува със зъбите на Виктория сн. Инстаграм[/caption] "Има нещо наистина освежаващо да призная и приема моето истинско "Аз". Чувствам се уверена и доволна от себе си. Всеки трябва да бъде своята най-добра версия, независимо от годините си", сподели тогава тя, предават от life.dir.bg. [caption id="attachment_629679" align="aligncenter" width="300"]Бившият футболист сравни зъбите на съпругата си с тези на Рос от "Приятели" сн. Инстаграм Бившият футболист сравни зъбите на съпругата си с тези на Рос от "Приятели" сн. Инстаграм[/caption]