Принц Хари в шок! ДНК тест показал, че Арчи не му е син (Всичко за драмата)

Принц Хари в шок! ДНК тест показал, че Арчи не му е син (Всичко за драмата)
3 (60%) 12 votes

Спекулациите около Меган и Хари не отшумяват

Принц Хари получил нервен срив и бил на лечение в психиатрична клиника. Това е последната спекулация, която се носи за бившата кралска двойка.

Скоро се появи и следващата. Една от последните истории , които се разказват за сина на Даяна и неговата съпруга американската актриса е още по-скандална. Говори се, че теста, който бил направен малко преди Меган Маркъл да роди сина си показал, че херцогът на Съсекс не може да е баща на бебето.

Фалшив ДНК тест показал, че принц Хари не е баща на Арчи
Снимка: Инстаграм

Това съобщава списание Глоуб като се позовава на анонимен източник. Изданието пише, че след рутинната процедура, която се прави на всяко неродено кралско бебе Хари бил шокиран. А бременната му съпруга избухнала в сълзи.

Херцозите не можеха да повярват какво им се случва и внукът на Елизабет втора обвини враговете на Меган в саботаж и фалшифициране на ДНК теста. За да се потули скандалната история принцът се подложил отново на изследването за бащинство и този път резултатът показал, че наистина е татко на неродения Арчи, предават от vistina.com.mk.

В членовете на кралската фамилия обаче останало убеждението, че има нещо съмнително в произхода на кралското бебе и до ден днешен се съмняват, че Хари наистина е баща на най-малкия член на кралската фамилия.

Не е за вярване на какво бяха подложени херцозите докато бяха в кралството. Нищо чудно Меган Маркъл да предполага, че е имало заговор срещу нея в двореца.

.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар