Мартина Огнянова: Всяка вечер плачех когато бях със Слави! (Вижте изповедта й)

Гласувайте за статията

Бившата на Слави Трифонов с трогателна изповед за връзката им

Мартина Огнянова, последната жена, която официално бе със Слави Трифонов повдигна завесата на митичната им любовна връзка, шест години след като се разделиха.

Красивата танцьорка от балет „Магаданс” направи откровена изповед във видео след дълго мълчание. Тя разкрива някои неподозирани тайни от любовната си афера с Дългия.

Младата хубавица казва, че всички й завиждали, че води живот на принцеса, мъжа до нея бил влиятелен и известен и на пръв поглед всичко изглеждало прекрасно.

Слави Трифонов и Мартина Огнянова
Снимка: ПИК

Връзката им продължила седем години, но отношенията им не били като на равноправни влюбени. Огнянова споделя, че в „прекрасния свят” , в който живеели всеки играел своята роля. Мартина разказва, че била постоянна жертва на непрекъснат контрол от страна на Слави и й се наложило да живее само по неговите правила.

Терзаела се и имала съмнения, че във връзката им не всичко е наред. Тя трябвало да прави нещата така, защото само той иска така. Един такъв живот по график изморява, а и тя признава, че много я ревнувал. Огнянова признава още, че нощи наред когато остане сама тайно плакала за да прикрие от другите, че живота й с Трифонов никак не е перфектен както изглежда отстрани.

Бившата любима на шоумен номер 1 се изповядва и казва, че в един момент когато връзката й със Слави започнала да  буксува срещнала сегашния си мъж Коко. Това се случва когато в залата за тренировки по бокс той замествал треньора й. Излезли заедно на разходка и от този момент нататък не са се разделяли.

Мартина си тръгва от Слави без нищо – изгонена от балета, няма жилище, нито кола. Но е щастлива с новата си половинка, с когото имат две деца, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар