Дъщерята на Иван Костов претърпя зловещ инцидент (ФОТО)

Гласувайте за статията

Наложило се е да потърси спешна медицинска помощ

Малката дъщеря на експремиерът Иван Костов – Мина, е претърпяла зловещ инцидент.

Мина, която преди време емигрира във Финландия, преди дни съобщи сама за случката. Тя поясни, че е била нахапана от куче. Щерката на Иван Костов обаче не разкри подробности как и къде се е случило нападението.

Иван Костов

Наложило се е да потърси спешна медицинска помощ

Тя потвърди само, че се е наложило да потърси спешна медицинска помощ. Мина имала сериозни наранявания в областта на лицето. Най-засегнат бил носът ѝ. Лекарите се погрижили да обработят раната и в продължение на няколко дни дъщерята на Иван Костов ходела с превръзка. Целта била да се предпази мястото от инфекции.

Когато се появила с бинт на носа, мнозина си помислили, че се е подложила на естетическа корекция. Истината обаче се оказа съвсем друга. Въпреки стреса, който е преживяла, Мина успокои приятелите си в социалните мрежи. Тя споделя, че се чувства добре и продължава да се усмихва. Самата тя е любител на животните и отглежда домашно куче.

В момента дъщерята на бившия премиер развива свой бизнес във Финландия. Последните няколко месеца бяха драматични за нея и разклатиха спокойствието на баща ѝ. Близки до семейство Костови издадоха, че Мина се е разделила и с втория си мъж, за когото се венча на тайна сватба през 2017 г.

За да покаже, че любовта ѝ с Асен е вече в миналото, тя дори е заличила снимките от сватбата им, които красяха профилите ѝ в социалните мрежи.
Това е втори развод за наследницата на бившия премиер, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 г., след повече от 10 години брачно съжителство.

По-голямата ѝ сестра Яна е все още щастливо омъжена за италианеца Алесандро Мерлини. Двамата имат дъщеричка, а всички заедно живеят в имението на нейните родители. Иван Костов и близките му от години обитават голяма къща с гледка към Витоша в столичния кв. „Драгалевци“, която политикът все по-рядко напуска, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар