Би Ти Ви се изложи много здраво

Гласувайте за статията

Очевидно медията е наложила тежки антикризисни мерки

Едва ли някой е очаквал подобна излагация от медия с ранга на Би Ти Ви.

Факт е обаче, че телевизията все повече се приближава до нивото на махленска кабеларка.

Марта Вачкова неволно изложи първата частна телевизия Би Ти Ви по време на гостуването си в предаването „Преди обед“.

Би Ти Ви

Очевидно медията е наложила тежки антикризисни мерки

Докато обясняваше пред Деси Стоянова защо заради коронавируса животът ни занапред няма да е същият като преди, звездната актриса разкри унизителните условия, през които трябва да минават гостите на предаването.

За телевизия от подобен ранг е задължително да подсигурява на гостите си разкрасителни процедури преди явяването им в ефир. Особено за дамите и особено сутрин, когато лицата им са подпухнали след събуждане.

Оказа се обаче, че на този етап предаването не разполага с гримьори. По всяка вероятност липсата на тази екстра е вид кризисна мярка с цел пестене от бюджета.

Преди интервюто си при Деси Стоянова, сестра Жекова от „Откраднат живот“ е била помолена да приложи своите умения в поставянето на макиажа върху лицето си. Неволна реплика, изпусната от Вачкова, орезили телевизионерите.

„Нищо няма да бъде същото след кризата. Ето, виж, аз трябваше да се гримирам сама в тоалетната. Боже, извинявайте, ако не съм хубава, но толкоз мога сама“, заяви Вачкова.

Репликата на гостенката й видимо притесни Деси Стоянова. Тя обаче предпочете да не влиза в диалог по темата, а само сконфузено отвърна „Много добре си се справила“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар