Тежка драма в семейството на Румен Радев

Гласувайте за статията

Очевидно нищо няма да се случи така, както е било планирано

Тежка драма се разиграва в семейството на държавния глава Румен Радев.

Наследницата на Румен Радев – Дарина, извади лош късмет. Тя, както и редица други абитуриенти няма да имат шанса да преживеят тръпката на абитуриентския бал. Дарина е сред тазгодишните зрелостници и завършва столичното 35-о СОУ „Добри Войников“.

Румен Радев

Наследницата на Румен Радев е много разочарована

Президентската щерка започнала подготовката за бала си още преди месеци. Също като съученичките си, тя се вълнувала от избора на рокля, грим и прическа. Поради извънредните мерки в страната заради коронавируса обаче, тя няма да има шанса да блесне като принцеса в елитния столичен ресторант, където класът ѝ трябвало да празнува финала на XII клас.

Дарина била съсипана от развоя на събитията и проронила немалко сълзи, че балът й няма да се състои. Все пак щяла да има шанса да облече официалния тоалет в двора на училището. Това ще се случи, след като на абитуриентите бе разрешено да се съберат за последно в школата и да отброят от 1 до 12, както повелява традицията.

По-важни от трепетите покрай завършването, са предстоящите матури

Едва ли и изпращането на Дарина с роднини и приятели ще протече по план, както президентската щерка си го е представяла. Тя не споделя дали събитието е отпаднало и не издава кои са били сред поканените. Така или иначе най-вероятно мащехата ѝ Десислава Радева щеше да присъства на семейното празненство. Тя дори можеше да седне на една маса с първата жена на държавния глава – Гинка, коментират запознати.

По-важни от трепетите около проваления абитуриентски бал обаче са матурите, на които Дарина ще трябва да се яви. Дъщерята на Румен Радев вече била готова с избора си на университет. Близки до семейството издават, че най-вероятно талантливата девойка ще се насочи към сферата на изкуствата.

Не е тайна, че още от IX клас тя беше част от театралната трупа към училището си. Заедно с колегите си в кръжока обиколиха десетки фестивали и конкурси по света. Дарина често грееше в главните роли на постановките, които се играеха на френски – езикът, който тя и съучениците ѝ изучаваха усилено в гимназията.

Щерката на Румен Радев вече няма да играе в училищната трупа, но като нищо от есента може да седне на студентската скамейка в НАТФИЗ. Не е изключено и да замине в чужбина, за да следва актьорско майсторство, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар