Брад Пит шашна със запуснат вид (Звездата заприлича на бездомник – Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът замяза на бездомник, съвсем се запусна след развода

Феновете на Брад Пит бяха поразени от вида на своя любимец. Холивудската звезда се появи по улиците на Малибу , Калифорния с басиста на групата Red Hot Chili Peppers Майкъл Балзари. С когото разговаря.

Брад Пит не прилича на себе си докато разговаря с Майкъл Балзари
Снимка: Инстаграм

На снимките Брад е с дълга и неподдържана коса и скъсани дънки. Коментарите в социалната мрежа са направо унищожителни. Феновете пишат, че толкова дъга коса не отива на човек на неговата възраст. Друг добавя, че му прилича на уличен бездомник, а трети е категоричен, че изглежда мръсен и сякаш отдавна не се е къпал.

Мнозина обърнаха внимание на факта, че ако не е имал възможност да се подстриже при стилист е можел да намери алтернативен начин да се погрижи за прическата си. Освен това те забелязват, че ако човек се вгледа внимателно във фотосите ще установи, че Брад вече е започнал да се боядисва и се вижда, че корените на косата му са започнали да израстват и придобиват по-тъмен цвят.

Такива папарашки снимки често показват какви са звездите в обикновения живот и разкриват някои неочаквани и странни черти от характера на знаменитостите, предават от електронното издание radiokp.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар