Реджеп от „Хелс Китчън“: Самочувствието ми носи само дивиденти! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Реджеп от „Хелс Китчън“ винаги се бори докрай за това, което иска

Големият победител в „Хелс Китчън“ е Реджеп Бадев. Талантливият кулинар буквално зашемети с уменията и знанията си не само шеф Виктор Ангелов, но и конкурентите си. Още от самото начало Реджи, както всички го наричаха, не просто готвеше, а буквално твореше. И въпреки че самочувствието му минаваше на моменти всички граници, накрая той доказа, че има нужното покритие.

Докато беше в „Хелс Китчън“, Реджеп беше единственият, който беше убеден, че е достоен за победата в шоуто от самото начало. „Вярата ми, че съм най-достойният за победата идва не само от знанията ми, а и от опита ми в живота. Аз вярвам в себе си, в моите способности и доказах на себе си, както и на много хора, че това, което правя, има смисъл. В „Хелс Китчън България“ научих още, че винаги трябва да бъда самоуверен, да вярвам в мечтите си и да съм постоянен, в това което искам. И винаги да бъда фокусиран към крайната цел, независимо от стреса и трудностите“, споделя победителят, пише show.blitz.bg.

Реджеп разкрива и кое е било най-трудно за него в кулинарен и в личностен аспект. „В кулинарен аспект най-трудно за преодоляване ми беше, когато имахме предизвикателство с българска кухня и аз не успях да се представя така, както аз исках. Нямам много опит, защото не съм живял достатъчно в България, но вече работя по въпроса да се науча да готвя вкусни български гозби и да стана истински майстор.

А в личностен план най-трудно ми беше, че първоначално всички бяха срещу мен и ме виждаха като конкурент, обаче впоследствие осъзнах, че не е било без причина. Просто наистина съм бил най-големият им конкурент“, казва кулинарят.

Той е категоричен, че досега високото му самочувствие му е носело само дивиденти. „Досега само дивиденти ми е носел факта, че имам самочувствие и се надявам занапред да е все така. Когато искаш да постигнеш нещо, трябва да имаш вярата и самочувствието, и то с покритие“, казва Реджеп.

Борба

Той споделя също, че винаги се бори докрай за това, което иска. „Да, баланса в живота е такъв, но човек трябва да знае да пада и да става във всеки един момент. Трябва да владееш изкуството, да се поучиш от грешките си и пак да се бориш, за това, което искаш и мечтаеш. Само така можеш да го постигнеш със сигурност. Аз съм много борбен, никога не се отказвам“, заявява победителят в „Хелс Китчън“.

Реджеп разкрива и най-големия си страх. „Най-големият ми страх е да не ме възприемат за банален и скучен кулинар“, казва той. Големият победител споделя също, че ако не е бил готвач, е щял да стане пилот.

Според Реджеп Бадев самочувствието му му носи само дивиденти сн. YouTube

Според Реджеп Бадев самочувствието му му носи само дивиденти сн. YouTube

След като грабна наградата от 100 000 лева Реджеп разкрива, че ще се върне в България. Той споделя, че ще похарчи парите като отвори собствен ресторант. „Имам план и той е да си отворя собствен италиански ресторант тук, и то не само един“, признава кулинарят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар