Разбери как името влияе на бъдещето ти!

Разбери как името влияе на бъдещето ти!
5 (100%) 1 vote

Всеки иска да има лека и безпроблемна съдба

Житейският път се определя и от името на човека.Никак не е случайно, че всеки от нас си има собствено име.И е важно как кръщаваме децата си.

Това твърдят гадателките Аида Марковска и Христина Котларска. Те обясняват как името предопределя човешката съдба в телевизионно интервю.

име

Името влияе на съдбата ни, сн. Фейсбук

Нумерологията и астрологията обясняват, че датата на раждане определя съдбата на един човек. С каква енергия се е родил, с какви качества и способности и какво ще може да постигне в този живот.

Искали ли детето им да притежава специални заложби и способности, слагали сричката “Бог” – Богомил, Божидар и др.

Когато родителите мечтаели наследника им да има лидерски качества, името му започвало с буквата “А”.

Името на човека също дава насока в живота му.Всяка буква от името съответства на число и сборът от тях представя съдбата на човека.

Ако в едно семейство е имало спонтанни аборти, мъртво родени деца или починали като малки, името на следващите родени трябвало да бъдат задържани живи.

Затова ги кръщавали с имената Запрян, Стоян, Запрянка, Стоянка и други.

В българските имена буквата “Р” присъства много често. Тя придава сила на характера, амбиция и смелост. Например, Георги и Петър са силни имена.

Има ли в едно име повече гласни, това дава мекота на личността. Такъв човек се адаптира към различни състояния и обстоятелства, казва Аида Марковска.

Според българските традиции не е добре първородното дете да се кръщава на умрял човек. Но при други народи е точно обратното. Вярва се, че починалите ще му помагат от другия свят, допълва Христина Котларска.

Освен самото име, начинът, по който го изговаряме, също има значение.

В Китай смяната на името е нормална практика. У нас не е така често срещана. Но според ясновидките всеки може да си смени името, ако не му харесват вибрациите му, пише Edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар