Васил Найденов със силни думи за Фики Стораро (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Васил Найденов слага музиката над всичко

Васил Найденов поставя музиката над всичко. Изпълнителят говори пред Мариян Станков – Мон Дьо. Той не пропусна да похвали победителя в шоуто за имитации „Като две капки вода“, а именно Фики Стораро.

„Преди дни пях със сина на Стораро. Когато един човек е талантлив и музикално грамотен, независимо, че пее попфолк, когато е музикално грамотен, когато познава стиловете, аз съм длъжен да помогна, ако мога. Резултатът беше добър“, каза Васил Найденов пред Мон Дьо.

Той споделя и че поставя музиката над всичко. „Музиката е над всичко. Ние се делим – политически, сексуално, мисловно, материално. И си доказваме едни неща, като че ли ще живеем 200 века“, коментира още изпълнителят.

„Тази липса на уважение помежду ни и този изкристализирал тарикатлък – като че ли е най-важното качество. Имам чувството, че през цялото време трябва да скачаме висок скок. Прецених, че не си заслужава човек да бъде толкова амбициозен, толкова готов на всичко“, коментира още Васил Найденов.

„Много ме е яд като видя кадърно, пеещо момче или момиче, но ми идва да го ритна и да му кажа: „Мръдни, бе! Раздвижи се!“. Талантлив, но не отива напред, няма сърчице. Тази биоенергия е изключително важна. Понякога е по-добре да изпееш 5 фалшиви тона, но да имаш блясък в очите, да имаш атмосфера, защото хората го чакат това“, заяви още Найденов пред Мон Дьо, пише nova.bg.

Васил Найденов със силни думи за Фики Стораро след като двамата пяха заедно в "Капките" сн. nova.bg

Васил Найденов със силни думи за Фики Стораро след като двамата пяха заедно в „Капките“ сн. nova.bg

От своя страна Фики също не скри радостта от това, че е пял на една сцена с Васил Найденов и определи този факт като „нещо голямо“. „Нещо голямо. Огромна чест и вълнение. Благодарен съм за това, което се случи. Благодарен съм на Васил Найденов – един от най-големите музиканти. Благодарен съм и на господин Халваджиян – той ми даде шанс да разгърна целия си потенциал“, сподели поп фолк изпълнителят пред life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар