Деян Донков и Радина Кърджилова избягаха в провинцията!

Гласувайте за статията

Деян Донков и Радина Кърджилова забегнаха извън столицата!

Деян Донков и Радина Кърджилова не свалят противогрипните маски даже когато пътуват с колата си. С парче плат върху носа и устата се вози в мини купъра и синът на популярните актьори – 3-годишният Христо.

Деян Донков

Деян Донков и Радина Кърджилова на семейна ваканция

Динката и жена му явно не изключват възможността да са вирусоносители, та затова са с опаковани физиономии дори в пространства, които са недостъпни за външни на семейството им лица.

Министърът на здравеопазването вече отмени заповедта си за задължително носене на маски на открито, но Донкови продължават да я спазват.

Те изпълняват стриктно всички препоръки на Националния оперативен щаб, а по време на извънредното положение пък почти не излизаха от къщи. Дома си Радина и Деян напускаха само когато им се налагаше да си напазаруват храна и лекарства.

Арт двойката е категорична, че хората, които бойкотират правилата на НОЩ, са терористи. Динката толкова харесва гологлавия ген. Мутафчийски, че в края на април дори реши да му подражава и обръсна косата си.

Онзи ден тричленното семейство се натовари в автомобила си и отпраши към провинцията. Фамилията възнамерява да прекара извън София известно време, защото в столицата коронавирусът върлува най-много.

Деян караше, Радина седеше до него, а синът им се возеше отзад, както повелява законът. Малчуганът се беше разположил в комфортно детско столче.

Колата на актьорите има малък багажник, та за далечни пътувания Донков монтира втори на покрива. Тумбестият контейнер побира няколко куфара, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар