„Топлофикация“ с важна финансова новина за абонатите си

„Топлофикация“ с важна финансова новина за абонатите си
5 (100%) 1 vote

От „Топлофикация“ съобщиха важна финансова новина за клиентите си

"Топлофикация" направи важно съобщение за абонатите си

„Топлофикация“ направи важно съобщение за абонатите си

От „Топлофикация“ съобщиха важна новина за предстоящите изравнителни сметки. От 14 май дружеството е започнало отчет на  уредите за дялово разпределение. На база на тези показания ще се изготвят изравнителните сметки за топлинна енергия за периода май 2019 – април 2020 година, съобщиха от дружеството.

Съобщенията за престоящите изравнителни отчети ще бъдат поставяни на видно място във всяка жилищна сграда. На бележката ще са посочени две дати за посещение от инкасатор на „Топлофикация“.

Във връзка с епидемичната обстановка в страната и предприетите мерки с цел ограничаване разпространението на коронавирус, инкасаторите ще носят маски, ръкавици и калцуни.

Всеки служител на дружеството ще се легитимира със служебна карта.

От „Топлофикация“ припомнят, че при неосигурен или отказан достъп до топломерите, на съответните клиенти ще бъдат начислени сметки при пълна мощност на радиаторите според разхода на сградата.

Крайният срок за допълнителни отчети, възражения и рекламации е до 31 август.

На абонатите с ежемесечен отчет на топломерите, още в сметките през месец май ще започне приспадането на надвнесените суми за периода август 2019 – март 2020 г. От компанията допълват, че след 15 юни клиентите ще имат възможност да си получат надвнесените пари, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар