Анджелина Джоли лъже, че не се познава с Анистън (Защо се страхува от среща с нея?)

Гласувайте за статията

Актрисата откровено излъга, че никога не се е срещала с Дженифър Анистън

Анджелина Джоли винаги се е кълняла, че е лоялна към бившата съпруга на Брад Пит. Въпреки това феновете на Дженифър Анистън стигнаха до извода, че актрисата, която отне мъжа на колежката си се страхува от среща с нея.

Най-вероятно холивудската звезда дълбоко в себе си винаги е усещала, че Брад все още обича Джен и някога може да се върне при нея. Всеки път когато й задаваха въпрос за бившата на Пит, тя отговаряше с недомлъвки.

Анджелина Джоли излъга, че не се е срещала с Дженифър Анистън
Снимка: Гугъл

Един път директно излъга. Това се случи по време на интервю за известно светско издание. Тя бе запитана дали някога се е срещала с Дженифър, а тя отговори, че никога не се е случвало.

А на въпроса дали все пак би искала да я види очи в очи Анджи отговори уклончиво.

По-късно се оказа, че думите й са лъжа. След известно време Анистън разказа историята на тяхното запознанство по време на снимките на „Мистър и мисис Смит”, с който започна любовния роман между актьорите.

Съпругата на Брад Пит посети снимачната площадка и се представи на Джоли без да знае, че ще й отмъкне мъжа като й каза: „Брад толкова се радва да работи с теб. Надявам се двамата да си допаднете.”

Най-вероятно Анджелина, която вече бе в тайна афера с женения си колега се смути. Може би затова не иска да си спомня тази среща със съперницата си.

Както се оказа в последствие тя направи всичко възможно да не се засече с Джен лице в лице. Въпреки, че и двете бяха на едни и същи церемонии по едно и също време. Говори се, че Джоли не смее да погледне в очите тази, на която съсипа семейството, предават от showdream.org.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар