Цветан Цветанов защитава Румен Радев

Цветан Цветанов защитава Румен Радев
4 (80%) 1 vote
Мъти ли Цветан Цветанов водата на Бойко Борисов?

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който бе острието на партията, използвано често за атаки срещу президента, направи изненадващ обрат в политическото си мислене и започна да говори с тезите на Румен Радев – пише в. „Уикенд“. Същевременно някогашният вицепремиер и първи заместник на Бойко Борисов в ГЕРБ атакува остро съпартийците си по различни актуални теми и най-вече по отношение на борбата с коронавируса – отбелязва изданието.

Като председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветанов играеше ролята на „лошото ченге“ в отношенията между партията и президентската институция.
Сега обаче нещата за различни.
„Настроението в страната е неблагоприятно за управляващите. Дефицитът в управлението е по-голям, отколкото дефицитът в парите. В момента има много тежка институционална криза. Обществото се нуждае от лидери, които да създават у хората усещането за сигурност, а не да всяват страх и паника“ – това заяви в интервю по ТВ+ Цветан Цветанов.

Изненадващата защита, която президентът Радев получи от довчерашния си голям политически враг Цветанов, породи слухове, че самият втори в ГЕРБ може да лобира пред САЩ в полза на президента и да мъти водите на Бойко Борисов, с когото не се раздели особено топло.
Припомняме, че Цветанов напусна постовете си през пролетта на 2019 г. заради „Апартаментгейт“.

Цветанов май вече не е в отбора на ГЕРБ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар