Васил Божков с поредна атака в мрежата

Васил Божков с поредна атака в мрежата
5 (100%) 1 vote

 Васил Божков сътвори поредната си манипулация в мрежата

Васил Божков продължава с манипулациите си в мрежата. За пореден път той атакува държавата. Хазартният бос скочи на прокуратурата с обвиненията, че е съсипала културно-исторически ценности по време на обиска в офисите му, пише БЛИЦ, позовавайки се на  „Монитор“.

Милиардерът беглец твърди, че е жертва на „незаконното заграбване“, което е започнало от месец януари и продължава до днес. Той заяви, че стотици артефакти от колекцията му са заграбени от прокуратурата и културното ведомство.

Припомняме че още на 31 януари от прокуратурата отхвърлиха обвиненията, че културно-исторически ценности се изнасят от офисите на Божков без да се спазват изискванията за пренасянето и съхранението им. Това означава, че твърденията на милиардера не са истина.

Още тогава говорителят на главния прокурор Сийка Милева заяви, че артефактите се изземват по ред, установен от закона и акцията се осъществява в присъствието на най-добрите експерти в България.

Милева обяви, че това е една хибридна атака, която се води срещу прокуратурата от обвиняемия и лица от кръга му. Тя заяви, че в твърденията, че предметите се изсипват в чували, не са истина.

Сийка Милева заяви, че прокуратурата знае срещу кого се е изправила и със сигурност хазаратният бос ще се опита да се защити включително и чрез публикации в медиите, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Васил Божков с поредна атака в мрежата”

  1. Ivanov

    май 26. 2020

    Може и така да е,затова първо трябва да се провери, но ако се окаже истина – егати държавата , прокуратура и сие..Ситуацията ми напомня 90 те ,когато имаше разбор между мутрите..сега е подбно, но едната страна избяга в Дубай , защото другата държи управлението на държавата. Жалко за България.

Добавете коментар