Братът на Росен Плевнелиев го загази, ляга под ножа

Гласувайте за статията

Къртовският труд не му се е отразил никак добре

Братът на Росен Плевнелиев – Румен го загази сериозно в здравословен план и се налага да се подложи на операция.

Той е използвал периода на изолация, за да ремонтира таванската градина на новия си апартамент. Очаква се съвсем скоро със семейството му да се нанесат да живеят там.

Росен Плевнелиев

Къртовският труд не му се е отразил никак добре

Братът на Росен Плевнелиев решил да превърне пространството в градини, подобни на тези на Семирамида. За целта той пренесъл до последния етаж на сградата цели 2 тона пръст и над 120 тежки саксии с всевъзможни видове растителност.

Къртовският труд по личния му разсадник обаче му коствал сериозен здравословен проблем. В резултат на натоварването братът на Росен Плевнелиев възпалил сухожилията и на двете си ръце. Въпреки предприетите веднага медицински мерки, състоянието му се влошило. По всяка вероятност ще се наложи да легне на операционната маса.

„Не ме питайте как съм качил 2 тона пръст и към 120 саксии и растителност на последния девети етаж. При това без асансьор, защото току-що го пуснаха. Над 30 саксии са от по 70 кг (90-литрови) всяка. Последния месец ходих на процедури за възпаления на сухожилията на двете ръце и май ще има операция.

Важното е, че ми харесва това, което съм направил, а и на моята съпруга също ѝ харесва. Най-вече на тъщата. Дървеният декинг също е мое дело – на който му харесва, приемам поръчки, че е криза и всеки лев е ценен“, пише Румен до приятелите си в социалните мрежи.

Двамата братя Плевнелиеви доскоро бяха съседи. Те обитаваха луксозни къщи в един и същ затворен комплекс сред природата. Комплексът се намира до село Лозен край София. Докато Росен, половинката му Деси Банова и синът им Йоан продължават да се радват на уединението там, брат му Румен и семейството му предпочетоха да се преместят по-близо до града.

Двамата братя Плевнелиеви не са особено близки. Бившият президент дори не покани батко си на тайната си сватба със синоптичката през лятото на 2018-а.
През миналата година обаче Росен и Деси все пак присъстваха на абитуриентския бал на племенника, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар