Дони и Нети съобщиха изненадваща новина

Дони и Нети съобщиха изненадваща новина
5 (100%) 1 vote

Проектът им съвсем скоро ще е факт

Дони и Нети, които са партньори не само в живота, а и на сцената, съобщиха изненадваща новина.

Добрин Векилов, по-известен като Дони и Антоанета Добрева, позната като Нети, се събраха в студиото. Това се случва за първи път от дълго време насам. Те направиха това, за да завършат новия си съвместен албум „2020“.

Дони

Проектът им съвсем скоро ще е факт

Студийният проект ще е факт през месец юни – 15 години след последния им албум „Този филм“.
През 2011 г., когато се ражда тяхната дъщеря Лилия, Дони и Нети вземат решение да се оттеглят от музикалната сцена за известно време. През този период Дони сформира рок бандата „Фондацията“. С нея в продължение на 7 години реализира околосветско турне на 4 континента: Европа, Северна Америка, Азия и Австралия. Групата изнася концерти пред многобройна публика в редица препълнени зали.

Нети пък се отдава на театралната си кариера и грижите за детето. Успоредно с това, тя завършва и магистратура по класическо пеене в Музикалната Академия „Панчо Владигеров”. Дебютира като главна героиня в оперните спектакли „Бохеми”, „Хубавата Елена” и „Слугинята-господарка”.

Скоро ще зарадват почитателите си

Животът й се пренарежда, когато случайно разбира, че е осиновена. Наскоро тя се запознава за първи път със своята биологична майка. Баща й пък се оказа дългогодишен неин приятел и колега.
Песента „Спящата красавица” първоначално е записана и в изпълнение от Дони, и в дует между двамата. Впоследствие дуото решава сингълът да излезе само с вокалите на Нети.

По текста и музиката на „Спящата красавица” работи Дони, а обоят, който звучи в сингъла е на солиста Вълчан Вълчанов – Чани от Софийската филхармония. „В образа на спящата красавицата, ние с Дони разпознаваме всяко малко момиченце, което е радост за родителите си и тяхно продължение.“, казва Нети.

За повече от 30 години работа като автор на песни, Дони рядко пише в стила, в който е новото му парче „Весело шумя”. Като звучене песента напомня за вечните му хитове „Ближи си сладоледа” и „Шапка на цветни петна”. Автор на музиката, текста и аранжимента e Дони.

„Песента „Весело шумя” е закачлив и позитивен проект. Тя е за моментите, когато всичко е толкова наопаки, че започваш да го приемаш на шега и да се присмиваш на собственото си летене надолу“, споделя Дони, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар