Какво се случва с Ива Божкова?

Какво се случва с Ива Божкова?
5 (100%) 1 vote

Ива Божкова се покри след скандала с Васил Божков

Ива Божкова сложи вето на профилите си в мрежата, откакто нейния свекър стана клиент на прокуратурата, съобщава Ретро.бг, позовавайки се на ПИК.

Съпругата на Антон Божков спазва тотална хигиена по отношение на постовете си в социалната мрежа и огласяване на факти от личния си живот.

Откакто Васил Божков се сдоби с цели 11 обвинения, неговата снаха драстично ограничи активността си в социалните мрежи, допълва изданието.

Тя вече не си позволява да задоволява любопитството на последователите си в социалната мрежа, които се питат какво е да си снаха на олигарх.

Преди скандала с Васил Божков, щерката на Стефан Софиянски без свян споделяше свои снимки по бански и дори информираше последователите си къде прави слънчеви бани.

Но кадрите, документиращи луксозния начин на живот на младото семейство Божкови, вече останаха в миналото.

Снахата на хазартния бос не се осмелява да публикува в социалните мрежи нищо, което може да бъде тълкувано като показност.

Тя си позволява да споделя постове, свързани единствено с работата й в  Нова телевизия. В мрежите тя показва единствено френския булдог, който живее със семейството от месец февруари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар