Драма с наследницата на Румен Радев

Драма с наследницата на Румен Радев
5 (100%) 1 vote

Драма с дъщерята на президента Румен Радев – Дарина

Наследницата на президента Румен Радев определено извади лош късмет. Дарина няма да има възможността да преживее тръпката на абитуриентския бал. Тази година тя завършва столичното 35-о СОУ „Добри Войников“, но заради пандемията от коронавирус ще остане без бал.

Още преди месеци наследницата на президента започнала подготовката за бала. Като всяко момиче на нейната възраст, тя се вълнува от избора на рокля, грим и прическа.

Запознати споделят, че Дарина преживява драматично развоя на събитията и проронила много сълзи заради това, че няма да има възможността да се почувства като принцеса на бала.

Но въпреки това, тя ще има шанса да облече официалната си рокля за изпращането в двора на училището, след като след като стана ясно, че абитуриентите ще имат право да се съберат в училищния двор.
Дарина все още не разкрива дали събирането с родните ще отпадне. Но дори и да се състои, Десислава Радева едва ли ще присъства на него, коментират запознати.

Наследницата на президента вече е избрала университет, в който да следва. Според хора от обкръжението й, тя ще се насочи към театралните изкусват.

От тази есен Дарина няма да играе в училищната трупа, но нищо чудно да седне на студентската скамейка в НАТФИЗ или да замине в чужбина, за да следва актьорско майсторство и да продължи да се развива в тази сфера, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар