Зодиите вече няма да са същите!Ретроградна Венера ги люлее (Част 2)

Гласувайте за статията

Венера навлиза в ретроградния си период от 13-и май до 25-и юни

Венера може да ви помогне да създавате по-силни и здрави връзки в бъдеще. Докато временно отложите да вземате важни решения в любовта и други области, управлявани от Венера, за след ретрограда ще излезете от другата страна на този период с обновено чувство на увереност за това какво искате.

Венера

При ретроградна Венера отношенията няма да са същите, сн. Фейсбук

Твоите идеали се променят и това се отразява на начина, по който гледаш на любовта. Не се тревожи, Везна! Просто променяш представата си за това как трябва да изглежда едно партньорство.

Не забравяй, че само ти и твоят партньор трябва да се съгласите с правилата на вашата връзка – никой не се интересува какво мислят твоите приятели!

Скорпионът е склонен да превърне половинката в целия си свят. Но има усещането, че един не е достатъчен, за да поддържа връзката — трябва да се включиш и да зададеш някои граници.

Ретроградността носи на Стрелеца взрив от миналото под формата на бивш, който започва да ти пише. Може да се изкушиш да разпалиш отново пламъците, но преди да се втурнеш през глава за втори път, увери се, че и двамата гледате в една посока относно връзката ви.

По природа Козирога е практичен, но може да бъде въвлечен в отношения, които са непрактични. Хипотетично, от сегашната ти връзка няма смисъл — но различията правят още по-привлечени един от друг. Хей, понякога противоположностите привличат!

Водолеят откри невероятен човек. Но това няма да му попречи да си запази няколко отворени опции. Ако си необвързана, продължавай напред и не спирай да скролваш в приложенията за запознанства. Ако си в по-сериозни отношения, отдели малко време за себе, което да прекараш с половинката, ще ти е по-сладко.

Рибите се чувстват емоционални, но не казват на човека до себе си, което спира връзката ви да продължи напред. Ще ти коства усилие, но се опитай да говориш открито за вътрешните си чувства. Междувременно бъди търпелива към тях (чувствата имаме предвид) и към себе си, пише cosmopolitan.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар