Меган Маркъл: В двореца организираха заговор срещу мен!

Гласувайте за статията

Меган Маркъл обвини придворните на кралицата, че са планирали заговор срещу нея

Меган Маркъл продължава да изумява всички. Бившата актриса продължава да сътворява скандал след скандал, особено в последните дни. След като стана ясно, че плановете й за фондацията и други проекти няма да стартират скоро заради пандемията, херцогинята, пиарите й и обкръжението й, залагат на най-доброто средство за популярност — скандалът.

Най-влиятелната модна икона в света несъмнено върви по стъпките на Кардашиян, като сътворява скандал след скандал. Последното й твърдение е, че придворните в кралския двор са организирали заговор срещу нея.

Бившата актриса твърди, че екипа на кралската фамилия от самото начало е бил настроен срещу нея. И всъщност са имали намерение да я съсипят от самото начало.

Кралският хроникьор Кейти Никълс интервюира за „Таймс“ приятели на Меган, които твърдят, че тя е била убедена, че има „конспирация“ срещу нея. „От самото начало тя бе посрещната студено и на нож. Чувстваше се като аутсайдер. Беше убедена, че има заговор срещу нея и затова побърза да се постави в изолация, когато се премести във Фрогмор“, споделят нейните приятели.

„Мисля, че тя се чувстваше като аутсайдер от самото начало. Това не беше животът, с който беше свикнала и искаше да го напусне. Освен това се чувстваше недостойна да се справя с кралските си задължения“.

Разкритията идват на фона на поредните обвинения към Меган в бягство. Нейни приятели твърдят, че херцогинята винаги е планирала да се махне от кралския двор и да се завърне в САЩ. Хари я подкрепил безусловно, а след като кралицата им заявила, че не могат да са „полу-кралски особи и полу-звезди“, двамата взели решение, че ще се местят отвъд океана.

Меган Маркъл обвини двореца в заговор срещу нея сн. Инстаграм

Меган Маркъл обвини двореца в заговор срещу нея сн. Инстаграм

Новият живот в момента трудно понася на принца, но той полага усилия, за да се адаптира. Меган от своя страна се чувства истински щастлива. А що се отнася до придворните, те са категорични — заговор срещу херцогинята не е имало, само сблъсък на култури и разбирания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар