Мая на Магапаса с емоционални разкрития: В България пеех на мутри и политици, а във Вегас станах танцьорка!

Гласувайте за статията

Мая на Магапаса с емоционална изповед

13 години след като сложи край на музикалната си кариера, Мая на Магапаса се завръща с нова песен. Красавицата сподели, че в миналото е преживявала какво ли не, особено в годините, когато за първи път е стъпила в Америка и дори не е знаела езика.

Певицата зарязва успешна музикална кариера в България и тръгва да си търси късмета в САЩ, след като фолк музиката у нас започва да се променя. Самата тя споделя, че повечето й колежки избрали да се доверят на богати спонсори и с тяхна помощ да стигнат върха, но тя отказала, тъй като държала на независимостта си.

Пели сме с Магапаса на едни от най-големите мутри и босове на подземния свят, на много големи бизнесмени и политици. Пари валяха много и отвсякъде, но сме си ги изработили с 8-12-часово пеене. Така че смятам, че бяха заслужени.“ спомня си певицата. Но не забравя и обратната страна на монетата. „Присъствала съм на разговори между бизнесмени с подробности за колежки и не ми е било приятно. Не съдя никой, всеки сам си прави изборите, но аз никога не съм си позволявала да се възползвам от такива предложения, които не липсваха и не липсват и сега, защото си обичам независимостта и егото, макар че и на мен ми е трудно“.

Изпълнителката обаче се сблъсква с много трудности в страната на неограничените възможности, пише „България днес“. Принудена е да работи в бар за хора с обратна ориентация. Откъдето я изхвърлят, когато разбират, че не е като тях. Работи незаконно като барман в сръбско заведение, тъй като не знае езика. Накрая става и танцьорка в нощен клуб, но преживява много тежко годините, когато е принудена да танцува за пари, без дрехи.

Мая на Магапаса с емоционална изповед сн. Фейсбук

Мая на Магапаса с емоционална изповед сн. Фейсбук

През тези моменти я крепи единствено любовта към дъщеря й Кристина, както и музиката. Именно тя я спасява. Докато обикаля, за да пее пред българската общност в САЩ, се запознава с диджей Джери. А той й дава съвети, как да се научи да използва музикален плеър. И й помага да се върне на сцена в ново амплоа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар