Коронавирусът се отрази пагубно на семейство Бекъм (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Кризата се отрази много лошо на семейството на Дейвид Бекъм и особено на сестра му

Докато половинката на Дейвид Бекъм Виктория се опитва да спаси губещата си модна империя, сестра му призна поражението си. Тя приключи със своя бизнес, който се грижеше за развлеченията на лондонския елит.

38-годишната Джоан Бекъм създаде неотдавна „Малка черна книжка“ („Little Black Book guide“). Това е гайд, който предоставя информация за най-атрактивните заведения, магазини и увеселителни места в английската столица. Притежателите му могат да ползват преференциални условия в тях, срещу 400 паунда на месец.

Роднината на футболиста използва всичките си връзки и познанства, както и неговата слава, промотирайки продукта си чрез семейни снимки с Дейвид Бекъм. Но при създалата се ситуация, клиентелата й рязко намаля. „Много е тъжно, но тя не можа да се справи и трябваше да закрие бизнеса“, призна сътрудник на Джоан пред „Дейли Мейл“.

Новината идва дни, след като Виктория Бекъм разкри плановете си да иска пари от държавната хазна. Съпругата на Дейвид Бекъм иска средствата,  за да плати заплатите на своите служители. Бизнесът на звездата сериозно запада и в коронавирус кризата тя изпитва затруднения дори да се справи с месечните възнаграждения на персонала си. Планът й обаче получи остра критика от данъкоплатците. Те не са никак щастливи от идеята на футболната съпруга част от парите им да отиват за заплати за модната й империя.

Въпреки тези проблеми, семейство Бекъм е далеч от мизерията и бедността, тъй като Дейвид натрупа доста сериозно състояние през годините от футболната си кариера, спонсорства и инвестиции и към момента състоянието на фамилията е оценено на 335 млн. долара, предават от tialoto.bg.

Коронавирусът се отрази пагубно на семейство Бекъм сн. Инстаграм

Коронавирусът се отрази пагубно на семейство Бекъм сн. Инстаграм

Дали Виктория ще получи подкрепа от държавата и ще плати заплатите на служителите си? Или и тя ще стигне до фалит, като сестрата на съпруга й, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар