Божков искал Мариела Нордел за любовница, тя го отрязала! (още разкрития)

Божков искал Мариела Нордел за любовница, тя го отрязала! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Божков искал Мариела Нордел за любовница, тя го отрязала!

Звучи почти като виц, но е факт или поне така твърди замесената персона в случката. Мариела Нордел, която нашумя покрай готварския риалити формат на бТВ „Мастър Шеф“ твърди, че бизнесмена Васил Божков е бил сред ухажорите й през годините.

Божков

Божков точил лиги по Нордел, тя се дърпа – не е за вярване!

„Можех да съм на мястото на ЛиЛана, ха-ха-ха. Шегувам се, не искам нейното място. Да, срещала съм Божков покрай шведския си съпруг, който проявяваше интерес в бизнес аспект към него.

Интересна личност е Божков, съчетава острия ум на математик, шахматист, който предвижда 7 хода напред и на момче от Родопите, което гледа да те впечатли. Но едно трябва да му се признае – кавалер е и цар на щедрите жестове. Умее да впечатли една дама“, разкри в интервю за „Уикенд“ Нордел, която помним и с изцепките й във „ВИП Брадър“.

На въпроса „Защо отказахте да бъдете в романтични отношения?“, къдрокосата фурия навлиза в сериозни откровения:

„Какво да ви кажа? Веднъж като пътувахме в колата, той си сложи ръката на коляното ми и директно предложи: „Искаш ли да ми станеш любовница?”. Прозвуча ми като Стефан Данаилов в „Дами канят” – „Ти, знаеш ли, че имаш страхотни очи”. Разбира се, че му отказах.

По това време бях омъжена, но дори и да не бях, не бих му станала любовница – просто не е мой тип. Въпреки че обичам силните мъже и тези, които са се доказали.

Енергията, която Божков излъчва, е особена. Не мога да ви я опиша с думи. Честно казано, винаги аз съм избирала мъжете си, а не те мен“, втрещи с признанията си Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар