Бивша на Слави Трифонов със своя модна линия! (още подробности)

Бивша на Слави Трифонов със своя модна линия! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Бившата на Слави Трифонов – Галя от Сатен със своя модна линия!

Голямо завръщане под прожекторите подготвя бившата шефка на балет „Сатен” Галя Христова. Синеоката изкусителка реши да създаде своя модна линия и вече е в текстилния бизнес.

Слави Трифонов

Старата любима на Слави Трифонов търгува с дрехи

На Галя й трябваха години, за да открие себе си, но явно е намерила призванието си. Бившата танцьорка на Слави Трифонов реши да направи остър завой в развитието си и започна да продава дрехи.

Кръшната Галя сама промотира модната си линия и както самата тя казва „Първо работиш за името си, а после то започва да работи за теб”. Новата й компания няма нито складове, нито магазини, пише вестник „България днес”.

Всичко се предлага онлайн. Моделката решила, че заради извънредното положение няма смисъл да инвестира време и средства в подобни неща и затова се фокусирала върху бизнеса си в мрежата.

Тя предлага основно тениски и топове, като освен за жени, решава да започне да произвежда и мода за тийнейджърки. Днес Галя е на 43 години, а от 14 е омъжена за бизнесмена Смилен Манов.

Двамата имат дъщеря на 12 години–Карина, която дори е вдъхновител за новата колекция на майка си и дори е дала част от името си за нея.

Малкото момиченце прилича изключително много на майка си и е наследила от нея сините й очи. Освен това се занимава с модерен балет и както изглежда, някой ден може също да стане балерина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар